Drejtori i Përgjithshëm i Policisë z.Shpend Maxhuni priti në një takim...
Nënshkruhet memorandum bashkëpunimi në mes të dy policive, asaj të...
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Shpend Maxhuni ka pritur...
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, z. Shpend Maxhuni,...
Konferencë e organizuar nga Policia e Kosovës, e cila i dedikohet disa operacioneve...
Pamje nga konferenca e përbashkët e Prokurorisë se Shtetit dhe Policisë se...
Pamje gjatë konferencës së organizuar nga Policia e Kosovës
Z. Shpend Maxhuni- Drejtor i Përgjithshëm i PK-së priti në takim një...
Pamje nga takimi konsultativ me subjektet jashtepolicore lidhur me Planin Zhvillimor Strategjik...
Vrasje Sot rreth orės 01:30, Policia ka marrė informatėn pėr njė rast vrasje tė ndodhur nė qytetin e Hanit tė Elezit. më shumë

Raporto krimin