Zyra për informim dhe marrëdhënie me publikun e PK-së

Shpërdorim i Detyrës Zyrtare

Pejë 07/12/09Njësiti Rajonal për Krime Serioze Pejë-Sektori Antikorrupsion, më date 22/10/09, ka pranuar shkresën për verifikimin e dokumentacionit të një lënde në Prokurorinë e Qarkut Pejë dhe në Gjykatën e Qarkut në Pejë.më shumë

Aksident Trafiku me Fatalitet

Fsh. Gllarevë-Klinë 08/12/09 Më datën 08/12/09, rreth orës 16:30, është pranuar informata se në rrugën Prishtinë-Pejë, pikërisht në fshatin Gllarevë-Klinë, ka ndodhur një aksident trafiku me fatalitet, ku janë përfshirë një vetura VW Passat dhe një automjet transportues kamion Mercedes më targa të Kosovës. më shumë

PËR HEQJE TË VULAVE ZYRTARE ARRESTOHEN PRONARËT E DY LOKALEVE

Skenderaj, e martë, 8 dhjetor, 2009.Në një aksion të përbashkët të policisë me inspektoratin komunal për ekonomi dhe financa, në Skenderaj, janë vërejtur dy lokale, pronarët e të cilave lokale nuk kanë respektuar vendimin e inspektoratit komunal të pezullimit të përkohshëm të veprimtarisë si rezultat i mos shlyerjes së obligimeve tatimore.më shumë

Aksident trafiku me fatalitet

Uglar-Gjilan, Policia në Gjilan është informuar se ka ndodhur një aksident trafiku me datën 08.12.2009 rreth orës 19;30 në mes të fshatit Uglar dhe Pogragjë. më shumë

previous

1-4 Nga 4

next

Informata

Raporto Krimin Në

info@kosovopolice.com

Personat në Kërkim

Kliko këtu