Zyra për informim dhe marrëdhënie me publikun e PK-së

Njëmbëdhjetë të arrestuar dhe mbi 17 kg substancë narkotikë e llojit heroinë të konfiskuara

Drejtoria për Hetimin e Trafikimit me Narkotik në vazhdën e luftës kundër kriminalitetit të organizuar që nga muaji nëntor 2011, ka zhvilluar hetime lidhur me një grup të personave të dyshuar për veprimtari kriminale. Kështu me 31.01.2012 rreth ora 21;30 me urdhër të Gjyqtarit të procedurës paraprake ka kontrolluar katër lokacione në rajonet e Pejës dhe Prizrenit.më shumë

NJOFTIM

Ju njoftojmë se testi me shkrim për pozitën Asistent Administrativ, Psikolog, Zyrtar i lart ligjor, Zyrtar i lart për financa, logjistike prokurim do të mbahet me datë 04 dhe 05 Shkurt 2012 në Fakultetin Juridik dhe Fakultetin Teknik. Për informatat tjera ju lutem shikoni listat e publikuara në rubrikën Mundësi punësimi, Procesi i Rekrutimit dhe Seleksionimit për Staf civil. OBAVESTENJE- Obaveštavamo Vas da pismeni test za položaj administrativnog asistenta, psihologa, visokog zakonodavnog službenika, visokog službenika za financije, logistiku i nabavku, održaće se 04 i 05 februara 2012 godine u prostorijama Pravnog i Tehničkog fakulteta. Za ostale informacije molimo Vas da pogledate objavljene liste u rubrici mogučnost zaposlenja, proces regrutacije i selektiranja za civilno osoblje. Vërejtje: Kandidatet me vete duhet te kenë një laps kimik me ngjyre te kaltër dhe letërnjoftimin.Napomena: Kandidati treba da imaju sa sobom hemisku olovku plave boje i ličnu kartu.më shumë

Lëndim i rëndë trupor

Më datë 31.01.2012 rreth orës 12:19 ka ndodhur incidenti , kurse policia stacioni policor Gjakovë ka pranuar një informatë rreth orës 12:40 se në rr. “ Sadik Pozhegu “ në Gjakovëmë shumë

IDENTIFIKOHEN DHE SEKUESTROHEN CIGARE TË DYSHUARA TË KONTRABANDUARA

Mitrovicë, e martë, 31 janar, 2012. Sektori i hetimeve rajonale kundër krimeve ekonomike, është duke ndjekur hetimet dhe vazhdimësinë e punës së policëve patrullues, me identifikimin dhe sekuestrimin e mallrave të dyshuara të kontrabanduara, bashkë me to edhe automjetin me të cilin po transportoheshin mallrat.më shumë

Vrasje në tentativë dhe Armëmbajtje pa leje

Policia në Kaçanik, ka raportuar për një rast:”Vrasje në tentativë” dhe “Armëmbajtje pa leje” të ndodhur mbrëmë rreth orës 19:00 në fshatin Kovaçec.më shumë

previous

1-5 Nga 5

next

Informata

Raporto Krimin Në

info@kosovopolice.com

Personat në Kërkim

Kliko këtu