Zyra për informim dhe marrëdhënie me publikun e PK-së

IDENTIFIKOHEN DHE SEKUESTROHEN DERIVATE TË DYSHUARA TË KONTRABANDUARA

Mitrovicë, e hënë , 6 shkurt, 2012. Policia e Kosovës, përkatësisht njësiti special operativ dhe njësitë patrulluese të stacionit jugu të Mitrovicës, në vazhdën e zbatimit të planit operativ kundër kontrabandës së mallrave, kanë identifikuar dhe sekuestruar sasi të derivateve të dyshuara të kontrabanduara.më shumë

HETUESIT POLICOR ZBARDHIN RASTIN E RREJSHËM TË RAPORTUAR TË GRABITJES

Vushtrri, e shtunë, 4 shkurt, 2012.Hetuesit policor të stacionit Vushtrri, arrijnë që me sukses të zbardhin rastin e rrejshëm të raportuar të grabitjes, të regjistruar më 4 janar, 2012, më shumë

Vdekje e dyshimtë

Mbrëmë rreth orës 22:00, policia ka marrë një informacion për një rast: “Vdekje e dyshimtë”, më shumë

previous

1-3 Nga 3

next

Informata

Raporto Krimin Në

info@kosovopolice.com

Personat në Kërkim

Kliko këtu