Zyra për informim dhe marrëdhënie me publikun e PK-së

Informatë për gjendjen në rrugët e Rajonit Pejë

Të reshurat e shumta të borës kanë vazhduar edhe gjatë natës së mbrëmshme dhe sot gjatë ditës .më shumë

previous

1-1 Nga 1

next

Informata

Raporto Krimin Në

info@kosovopolice.com

Personat në Kërkim

Kliko këtu