Zyra për informim dhe marrëdhënie me publikun e PK-së

GRABITJE E ARMATOSUR

Mitrovicë, e martë, 7 shkurt, 2012.Policia e Kosovës ka filluar hetimet lidhur me rastin e regjistruar si grabitje e armatosur, të raportuar të ketë ndodhur rreth orës 21:00min,më shumë

previous

1-1 Nga 1

next

Informata

Raporto Krimin Në

info@kosovopolice.com

Personat në Kërkim

Kliko këtu