Zyra për informim dhe marrëdhënie me publikun e PK-së

Komunikatë për media- Rasti Restelice

Policia e Kosovës sot rreth orës 09:25 ka pranuar një informacion se në fshatin Restelicë të Komunës së Dragashit, ka rrëshqitur një ortek i bores me ç’rast ka mbuluar në tërësi dhjetë (10) deri në pesëmbëdhjetë (15) shtëpi të këtij fshati, gjashtë prej të cilave janë mbuluar tërësisht.Sipas informacioneve të pranuara nga tereni dy (2) nga këto shtëpi kanë qenë të banueshme ndërsa të tjerat kanë qene të pabanuara. Në dy shtëpitë e banuara dyshohet të kenë qen njëmbëdhjete (11) persona të cilët kanë mbetur brenda të izoluar nën ortekun e borës.më shumë

previous

1-1 Nga 1

next

Informata

Raporto Krimin Në

info@kosovopolice.com

Personat në Kërkim

Kliko këtu