Zyra për informim dhe marrëdhënie me publikun e PK-së

Policia e Kosovës ndihmon në shpërndarjen e ndihmave për banorët e fshatrave të thella në komunën e Podujevës

Sot më 14/02/2012 rreth orës 12:00 zyrtarë policor nga policia kufitare në vazhdën e vizitave, banorëve të zonave të bllokuara nga bora, ka vizituar disa fshatra te thella në komunën e Podujevës.më shumë

Informacion shtesë (14.02.2012 - ora 14:00) Restelicë

Ekipet e kërkim shpëtimit arrijnë të identifikojnë edhe viktimën e dhjetë (10) pa shenja jete, që ka qenë i mbuluar nga orteku i borës në fshatin Restelicë të Komunës së Dragashit.më shumë

previous

1-2 Nga 2

next

Informata

Raporto Krimin Në

info@kosovopolice.com

Personat në Kërkim

Kliko këtu