Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Shpend Maxhuni, priti...
Sot fëmijët e Institucionit Parashkollorë “Gëzimi Ynë” kanë...
Z. Shpend MAXHUNI, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë, priti në takim zyrtarin...
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, z. Shpend Maxhuni i...
Zyrtarët nga Policia e Kosovës marrin pjesë ne konferencën rajonale me...
Drejtori i përgjithshëm i PK-së z.Maxhuni me stafin e tij të lartë, duke...
Policia e Kosovës - 2016
Zv. Drejtori i Përgjithshëm z. Naim Rexha priti një delegacion ne krye me John...
Policia e Kosovës në bashkëpunim të ngushtë me Organizatën për...
Policia e Kosovës arreston pesë persona të dyshuar për përfshirje në vepra të ndryshme penale -Policia e Kosovës arreston katër persona të dyshuar për ‘përgatitje të veprave terroriste ose veprave penale kundër rendit kushtetues dhe sigurisë së Republikës së Kosovës’ -Policia e Kosovës arreston pesë të dyshuar për përfshirje në veprat penale ‘mundësim apo detyrim në prostitucion’ dhe ‘bashkëkryerje’-Policia e Kosovës në bashkëpunim me Doganën e Kosovës konfiskon 21 vetura të padoganuara -Vrasje në Rahovec-Aksident trafiku me fatalitet-Arrestohen dy (2) persona nën dyshimin e bazuar për ’kontrabandim dhe falsifikim të mallrave’ si dhe ‘falsifikim të parave’-Policia e Kosovës në dy raste të ndara konfiskon mbi 13 kg substancë narkotike dhe arreston tre persona të dyshuar -Policia e Kosovës reagon ndaj disa shkrimeve të publikuara në portale serbe të cilat dezinformojnë me informacione kinse të burimeve brenda Policisë së Kosovës-Policia e Kosovës arreston katër persona të dyshuar për ‘mundësim ose detyrim në prostitucion’ dhe ‘marrje me prostitucion’ -Policia e Kosovës, konfiskon mbi 8 kg marihuanë dhe arreston një të dyshuar-Policia e Kosovës konfiskon 312 kilogramë e 39 gramë substancë të dyshuar narkotike të llojit marihuanë dhe arreston nëntë të dyshuar të përfshirë në veprën penale ‘blerje, po-Policia e Kosovës arreston dy persona të dyshuar për ‘kontrabandim me migrant’-Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Shpend Maxhuni, priti në takim zyrtar dy zëvendësministrat e Ministrisë së Punëve të Brendshme-Policia e Kosovës, në dy operacione të ndara, konfiskon mbi 50 kg marihuanë dhe arreston pesë të dyshuar

Raporto krimin