Zyra për informim dhe marrëdhënie me publikun e PK-së

Informatë për qytetarët e rajonit të Pejës

Pas reshjeve të fundit të borës dhe grumbullimit të madh nëpër pullazë të shtëpive dhe objekteve të ndryshme dhe tanimë pas ngritjes së temperaturave në mënyrë graduale paraqitet rreziku që bora të rrëshqasë nga pullazet e ndryshme dhe të rrezikohet jeta e qytetarëve.më shumë

GRABITJE E ARMATOSUR

Mitrovicë, e mërkurë, 15 shkurt, 2012.Një Taxi ngasës, grabitet nga dy persona të panjohur e të armatosur. Sulmuesit përshkruhen si të rinj të moshës mes 25 – 30 vjeç, njëri prej tyre me kapele të zezë ndërsa tjetri me flokë të gjata.më shumë

previous

1-2 Nga 2

next

Informata

Raporto Krimin Në

info@kosovopolice.com

Personat në Kërkim

Kliko këtu