Zyra për informim dhe marrëdhënie me publikun e PK-së

Shkaktim i rrezikut përgjithshëm

Më datën 20.02.2012 rreth orës 20:46 policia pranon informacion se në rr. “ Eliot Engel“ ka ndodhur një shpërthim në trotuar,përballë argjendarisë prona private të Kujtim K. dhe Adnan K. nga Peja.Gjithashtu perballe dyqanit të zbrazët pronë e Tahir D.Policia arrin në vendin e ngjarjes dhe e konfirmon rastin dhe në të njëjtën kohë e bën sigurimin e vendit të ngjarjes. më shumë

Kapen të dyshuarit per grabitjen e Postës, Vestern Unionit dhe disa marketeve në Shtime

as një pune të suksesshme operative, Njësitë e Hetimeve te Stacionit Policor në Shtime dhe të Hetimeve Rajonale të Ferizajt, kanë arrestuar: G.K. 22 vjeçar, E.M. 19 vjeçar dhe B.S. vjeçar , të gjithë nga Komuna e Shtimes ,dyshuar lidhur me disa raste të grabitjeve dhe vjedhjeve të rënda të ndodhura në Shtime.më shumë

VDEKJE AKSIDENTALE NË MINIERËN E TREPÇËS NË BELO BRDO

Leposaviq, e hënë, 20 shkurt, 2012. Një person 53 vjeçar, i përkatësisë etnike serbe, aksidentalisht humb jetën në minierën e “Trepçës” Bello Bërdo, të Leposaviqit.më shumë

previous

1-3 Nga 3

next

Informata

Raporto Krimin Në

info@kosovopolice.com

Personat në Kërkim

Kliko këtu