Zyra për informim dhe marrëdhënie me publikun e PK-së

Konfiskohen pese kilogram substance narkotike e llojit kokainë dhe heroinë

DKKO – Drejtoria për Hetimin e Trafikimit me Narkotik, pas hetimeve intensive, në bashkëpunim edhe me njësitet tjera policore dje (23.02.2012) ka realizuar një operacion policor ne rajonin e Ferizajt me ç’ rast është arrestuar një person me dyshimin e bazuar se i njëjti ka kryer veprën penale “ Blerje, posedim, shpërndarje dhe shitje e paautorizuar të narkotikeve të rrezikshëm dhe substancave psikotropike”.Personi i arrestuar është:më shumë

Arrestohen shtatë të dyshuar për trafikim me qenie njerëzore, mundësim prostitucioni

Në vazhdimësi të hetimeve të rasteve të trafikimit me qenie njerëzore dhe mundësim në prostitucionit, Drejtoria për Hetimin e Trafikimit me Qenie Njerëzore, së bashku me njësitë dhe ekipet rajonale kanë realizuara dy operacione policore.më shumë

previous

1-2 Nga 2

next

Informata

Raporto Krimin Në

info@kosovopolice.com

Personat në Kërkim

Kliko këtu