• Përfundoi konferenca dy ditore rajonale me drejtuesit e policive të shteteve...
Sot me datë 10.05.2018, Ministri i Punëve të Brendshme, z. Bejtush Gashi, i...
Sot me datë 07.05.2018, U.D. Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së...
• U.D.Drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Naim Rexha,...
Policia e Kosovës, Departamenti Policor Houston, Europol, ICITAP dhe Eulex - Iniciative e...
Sot në ambientet e DPP-së , drejtori i Përgjithshëm i Policisë z. Shpend...
Sot me datën 06.03.2018 drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës,...
Drejtori Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z.Shpend MAXHUNI po merr...
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Shpend Maxhuni mbajti...
Reagim ndaj shkrimit të publikuar në gazetën zëri, i cili i referohen një draft raporti të pa finalizuar të Zyrës Kombëtare të Auditimit-Përfundoi konferenca dy ditore rajonale me drejtuesit e policive të shteteve rajonale e cila u mbajt në Kosovë-Sqarim lidhur me shkrimet e publikuara në media, të cilat i referohen një draft raporti të Zyrës Kombëtare të Auditimit-Nën organizimin e Policisë së Kosovës sot filloi konferenca dy ditore rajonale me drejtuesit e policive të shteteve rajonale-Policia e Kosovës organizon konferencë rajonale policore me drejtuesit e policive rajonale (17-18 maj 2018)-Arrestohen tre persona të dyshuar për ‘lëndim trupor’-Policia e Kosovës fillon patrullime me skuterë në Prishtinë dhe Prizren-U.D. Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z.Naim Rexha priti në takim zyrtar Kryetaren e Sindikatës së PK-së znj.Valbona Kamberi-Arrestime për raste të ‘grabitjeve’ dhe ‘vjedhjeve’ në Gjakovë-U.D.Drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Naim Rexha, priti në takim zyrtar znj. Alessandra Roccasalvo Zëvendëse Përfaqësuese e Përhershme e UNDP-së në Kosovë-Informacion lidhur me angazhimet e Policisë së Kosovës dhe institucioneve shtetërore rreth kërkimit të dy zyrtarëve policorë të përfshirë në aksidentin e ndodhur në magjistralen Hani i Elezi- Informacion lidhur me angazhimet e institucioneve shtetërore dhe vizitës së Ministrit të MPB-së z.Bejtush Gashi, Shefit të Stafit të Kryeministrit dhe U.D. Drejtorit të PK-së z.Naim Rexha, rreth aksidentit t&-Konfiskohet një sasi e armëve dhe municionit në Letnicë të Vitisë-Arrestohet një person i dyshuar, konfiskohet një armë-Mbrojtja e pronësisë intelektuale

Raporto krimin