Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, z. Shpend Maxhuni, po...
Konferencë e organizuar nga Policia e Kosovës, e cila i dedikohet disa operacioneve...
Pamje nga konferenca e përbashkët e Prokurorisë se Shtetit dhe Policisë se...
Pamje gjatë konferencës së organizuar nga Policia e Kosovës sot më...
Sot z. Shpend Maxhuni- Drejtor i Përgjithshëm i PK-së priti në takim një...
Foto nga takimi konsultativ me subjektet jashtepolicore lidhur me Planin Zhvillimor Strategjik...
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, z.Shpend Maxhuni sot (11....
Sot (10.9.2015), Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, z.Shpend...
Policia e Kosovës sot shënoi 16 vjetorin e themelimit
POLICIA E KOSOVËS APELON PËR SIGURI NË TRAFIK
Policia e Kosovės (PK) referuar kushteve atmosferike dhe me qėllim tė ngritjes sė nivelit tė sigurisė nė vend, ngritjes sė sigurisė nė komunikacionin rrugor, tani gjatė sezonit tė dimrit do tė ushtrojnė kontrolle tė vazhdueshme nė gjithė territorin e vendit, pėr tė krijuar...
më shumë

Raporto krimin