Zyra pėr Informim dhe Marrėdhėnie me Publikun e PK-sė / KP Press and Public Relation Office / Kancelarija za Informisanje i Odnose sa Javnošcu KP

Sulm me pirun kuzhine

Prizren, 20 gusht
Rreth orës 23;40 minuta, përball Stacionit Policor të Trafikut Rajonal në Prizren ka ndodhur një ngjarje e pazakontë. Një burrë me mbiemër Bytyçi është arrestuar nga policia e trafikut rajonal për siç thuhet në raporte policore se i njëjti së bashku me gruan e tij kishte vjedhur një biçikletë nga një oborr i një shtëpie. Mirëpo nuk kishte përfunduar lehtë vjedhja e biçikletës ngase këtë e kishte diktuar pronarja e cila kishte reaguar për ta ndalë vjedhjen por ishte goditur nga gruaja e dyshuar me një mjet të fort dhe ishte lënduar. Ndërkaq në drejtim të viktimës ishte vërsulur edhe i dyshuari, mirëpo për fat disa kalimtarë të çastit ndërhyjnë për ta zmbrapsur sulmin.më shumë

Ndriçimi i aeroplanëve në fluturim me dritë laserike nga toka

Prishtinë, 20 gusht 2014Referuar rasteve shqetësuese të raportuara gjatë vitit të kaluar si dhe disa rasteve të evidentuara këtë vit, ku persona të pandërgjegjshëm drejtojnë laserët ndriçues në drejtim të aeroplanëve civilë, ju informojmë se veprimet e tilla janë të kundërligjshme dhe njëherit paraqesin rrezik të drejtpërdrejtë në sigurinë e fluturimit.më shumë

Në dasmë me dy kallashnikovë

Pagarushë-Malishevë, 17 gusht
Krushq nga një fshat i rrafshit të Drenicës pasi kishin marrë nusen në fshatin Pagarushë të Malishevës, me tu nisur mbrapa, kishin nxjerr nga një veturë e llojit BMW dy kallashnikovë dhe ia kishin futur me rafal në hava. Pasi kanë mbaruar punë i kanë vendosur kallashnikovët në bagazhin e veturës, sakaq, e njëjta, pa vullnetin e të dyshuarve mbyllet vetvetiu ndërsa çelësat mbesin në veturë.më shumë

Shkaktim i rrezikut të përgjithshëm

Struzhje-Prizren,18 gusht
Me datën 18 gusht, në orët e pasdites, katër shokë:Lendrim D.; Matej K.;Daniell D dhe Shpetim Sh. janë marrë vesh për të dalë së bashku në teferiç tek “Shtëpia e Malorëve” afër fshatit Struzhje, në bjeshkë mbi qytetin e Prizrenit. Rreth orës 23:40 minuta të njëjtit kishin arritur tek vendi i preferuar i tyre, ndërkaq kishin vërejtur se në Shtëpi kishte banorë. më shumë

previous

1-4 Nga 1000

next

Statistikat e përgjithshme: 22.08.2014

Aksidente fatale

01

Aksidente me të lënduar 

24

Aksidente pa të lënduar 

44

Tiketa trafiku të shqiptuara 

1258

Arrestime 

28

Në mbajtje 

18

 

Informata

Raporto Krimin Në

info@kosovopolice.com

Personat në Kërkim

Kliko këtu