Policia e Kosovës, Departamenti Policor Houston, Europol, ICITAP dhe Eulex - Iniciative e...
Sot në ambientet e DPP-së , drejtori i Përgjithshëm i Policisë z. Shpend...
Sot me datën 06.03.2018 drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës,...
Drejtori Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z.Shpend MAXHUNI po merr...
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Shpend Maxhuni mbajti...
Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka vizituar sot Policinë...
Zëvendësdrejtori i Përgjithshëm për Operativ z. Naim Rexha së bashku...
Shënohet 18 vjetori i themelimit të Policisë së Kosovës
Drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Shpend Maxhuni, priti...

Raporto krimin