Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Informacione

Informacione

Policia e Kosovës arrestoi tre pe...

  Prishtinë, 6 shkurt 2020 Me datën 6 shkurt 2020 Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria për Hetimin e…

Me Shumë>

Sekretari i MPB-së dhe drejtori i...

  Prishtinë, 23 Janar Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Punëve të Brendshme, z.Lulzim Ejupi, së bashku me…

Me Shumë>

Njoftim – Ceremonia e varrimit t...

  Me anë të këtij njoftimi zyrtar, ju informojmë se sot, me datën 29.01.2020, do të bëhet ceremonia…

Me Shumë>

Arrestohen tre (3) persona të dys...

  Prishtinë, 21 janar 2020 Me datën 20 janar 2020, rreth orës 12:00, Policia e Kosovës, konkretisht Njësia…

Me Shumë>

Kërkohet personi i dyshuar

  Kërkohet personi i dyshuar Referuar tri veprave penale (Dhunim, Sulm seksual dhe Kanosje) që kanë ndodhur në…

Me Shumë>

Arrestohet një person i dyshuar p...

  Prishtinë, 16 janar 2020 Sot më 16.01.2020, rreth orës 14:00, Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe…

Me Shumë>

Biografia

Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës

Rashit Qalaj

Statstikat e përgjithshme: 2019-12-11
0
Aksidentet Fatale
25
Aksidentet Me te Lenduar
26
Aksidentet Pa te Lenduar
941
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
28
Arrestime
13
Ne Mbajtje