Sot në ambientet e DPP-së , drejtori i Përgjithshëm i Policisë z. Shpend...
Sot me datën 06.03.2018 drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës,...
Drejtori Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z.Shpend MAXHUNI po merr...
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Shpend Maxhuni mbajti...
Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka vizituar sot Policinë...
Zëvendësdrejtori i Përgjithshëm për Operativ z. Naim Rexha së bashku...
Shënohet 18 vjetori i themelimit të Policisë së Kosovës
Drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Shpend Maxhuni, priti...
Policia e Kosovës ngushëllon familjen Rexhepi pas ndarjes nga jeta të...
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z.Shpend Maxhuni mbajti një takim zyrtar me stafin menaxherial të Drejtorisë Rajonale të Prishtinës-Operacioni policor i realizuar me bashkëpunim ndërkombëtar, rezultoi me arrestimin e tetë personave të dyshuar për kontrabanda me emigrant-Informacion i Policisë së Kosovës lidhur me veprimet policore në Kuvendin e Republikës së Kosovës-Policia e Kosovës në Ranillug të Gjilanit konfiskon arsenal armësh-Një rast me bashkëpunim ndërkombëtar nën dyshimin për Krim të Organizuar Trans Nacional, rezultoi me arrestimin e katër personave të dyshuar-Konfiskohen armë dhe municion në fshatin Koliq të Prishtinës-Drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Shpend Maxhuni, priti në takim zyrtar drejtorin e Policisë së Republikës së Shqipërisë z. Ardi Veliu dhe stafin e tij shoqërues-Policia e Kosovës konfiskon arsenal armësh -Vrasje e rëndë në fshatin Plloqicë - Malishevë-Sot në ambientet e DPP-së , drejtori i Përgjithshëm i Policisë z. Shpend Maxhuni priti në takim SH.T.z. Ruairi O\'Connell ambasador i Mbretërisë së Bashkuar në Republikën e Kosovës-Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, z. Shpend Maxhuni priti në takim znj. Katie Bay atashe rajonal i Departamentit të Hetimeve të Sigurisë Kombëtare të SHBA-ve-Sekuestrohet sasi e medikamenteve-barnave të dyshuara për kontrabandë, me banderola të Serbisë dhe afat të skaduar, në vlerë rreth 20 mijë euro-Aktivitetet policore gjatë muajit Shkurt 2018, në funksion të krijimit të një sigurie më të madhe në trafik dhe parandalimin e aksidenteve në rrugët tona-Policia e Kosovës gjatë muajit shkurt 2018 ka realizuar me sukses Planin Operativ “Massage”-Arrestohen pesë persona nën dyshimin e përfshirjes në veprimtari penale

Raporto krimin