Arrestohen tre persona te dyshuar për vjedhje të rëndë

Prishtinë, 11 qershor 2019Dje rreth orës 03:00 nga hetuesit e stacionit policor  Jugu në Prishtinë, janë arrestuar tre person tëdyshuar për vjedhje të rëndë të ndodhur, në një lokal në Hajvali.

 

Reagimi dhe grumbullimi ishpejtë, i informacioneve në rrugë operative, ka mundësuar që menjëherë  pas raportimit të rastit, të arrestohen personate dyshuar:

 

  • A. P, mashkull , 16 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës ,
  • M.K. , mashkull , 29 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës dhe
  • L. K, mashkull , 19 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës,

të cilët dyshohet, që nëbashkëveprim me forcë të kenë  depërtuarnë brendinë e një lokali dhe nga aty kanë arritur të vjedhin një shumë tëparave.

 

Hetuesit policor pokryejnë të gjitha veprimet e nevojshme hetimore e procedurale lidhur me rastinnë fjalë, ndërkohë që personat e dyshuar pas intervistimit me urdhër tëprokurorit janë dërguar në mbajtje.

 

 

Raporto krimin