Arrestohet një person i dyshuar dhe konfiskohet një armë

  Vushtrri, 14 mars 2019

 

 

          Medatën 14 mars 2019, rreth orës 15:00, në fshatin Bequk në Vushtrri, nga Policiaështë konfiskuar një armë gjuetie.

 

Policia pas identifikimit të një fotografie e cila është postuar nërrjetet sociale, ku shihet një mashkull me një armë, ka arritur të lokalizojëdhe ta arrestojë personin e dyshuar:

 

·         E. M.      48vjeçar

 

Si provë materiale është konfiskuar arma e gjuetisë, prodhim artizanal.

 

I dyshuari pas procedurave intervistuese, me urdhër të prokurorit të shtetitështë liruar në procedurë të rregullt.

 

Rasti po hetohet për vepër penale ‘mbajtje në pronësi, kontroll oseposedim të paautorizuar të armëve’.

 

 

Raporto krimin