Kërkesë për bashkëpunim

Pejë, 9 gusht 2019


Policia e Kosovës, Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, ka siguruar autorizimin e Prokurorisë Themelore në Pejë për publikimin e fotos të personit të dyshuar, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij.

Personi i dyshuar është:
•    ARBEN (SAFET) HUMAJ  i lindur me 04.02.1988 në Gjakovë me banim ne fshatin Vitomiricë-Pejë,
    
I dyshuari është i kërkuar për veprat penale si më poshtë:

•    20- (njëzet) raste për veprën penale ‘Mashtrim,
•    2-(dy) raste për veprën penale ‘Vjedhje’
•    1-(një) rast për veprën penale ‘Dhunim’.

I dyshuari i lartcekur kërkohet nga Gjykatat Themelore të Prishtinës, Pejës, Mitrovicës, Gjakovës dhe Gjilanit.
    
Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

-    192 dhe 080019999 (pa pagesë)
-    039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë
-    E-mail adresa: info@kosovopolice.com
 

Raporto krimin