Sekuestrohen dy armë në pronësi ilegale

Prizren,13 gusht 2019

 

 

         Me datën 13 gusht 2019, rreth orës 13:45 ështëpranuar një informacion se ne lagjen “Ortokoll” të Prizrenit, është vërejturnjë person me armë në brez.

          Policia sapo ka pranuar informacioninmenjëherë ka dalë në vendin e ngjarjes dhe tek i dyshuari T. C, Sh/K i lindurnë vitin 1997, ka gjetur në posedim : Pistoletë ‘Zastava’ nr. serik.T-741859 menjë karikator, pistoletën ‘EKOL TUNA’ nr serik. ET-1291565,  tre fishekë të  kalibrit 6.35 mm, një shufër metalike dhe njëthikë.

Hetuesit dhenjësiti i krim-teknikës ka dalë në vendin e ngjarjes. Armët dhe gjësendet tjerajanë sekuestruar.

 

          Në lidhje me rastin është njoftuarprokurori kompetent në Prokurorinë Themelore në Prizren dhe hetimet janë dukevazhduar. 

Raporto krimin