Vrasje e rëndë në fshatin Plloqicë - Malishevë

Gjakovë, 9 mars 2018


Me datë 09.03.2018 në ora 01:10 stacioni policor në Malishevë ka marr informatë për një rast plagosje me armë zjarri në fshatin Plloqicë.


Patrullat policore menjëherë kanë dal në vendin e ngjarjes dhe kanë konfirmuar se dy  persona (vëllezër)  në rrethana ende të pasqaruara janë plagosur me armë zjarri në afërsi të shtëpisë së tyre. 


Të plagosurit fillimisht janë dërguar në QKMF-Malishevë ku është konstatuar vdekja e njërit nga viktimat ndërsa viktima e dytë ka ndërruar jetë gjatë rrugës për në QKUK.


Viktima janë:

Sh.M,     kosovar/ shqiptar,       lindur me 1973 

B,M,       kosovar/ shqiptar,       lindur me 1984


Të gjitha njësitë relevante policore përfshirë edhe prokurorin e shtetit kanë dal në vendin e ngjarjes dhe janë duke ndërmarr të gjitha masat e nevojshme policore për identifikimin dhe arrestimin e kryesve të mundshëm të  veprës penale. 


Lidhur me motivet e mundshme të këtij akti kriminal deri më tani ato janë të panjohura.

 

Raporto krimin