Korab (Mehush) Zogjani

Korab (Mehush) Zogjani, i lindur më 08.07.1987 nga fshati Halilaq komuna e Fushë Kosovës. Ky person kërkohet si i dyshuar për veprën penale vrasje e rendë dhe për posedim ose shfrytëzim të pa autorizuar të armëve. Policia kërkon bashkëpunimin e të gjithë qytetarëve dhe institucioneve që në çfarëdo rrethane të gjithë ata që kanë informacione lidhur me vendndodhjen e këtij të dyshuar ta njoftojnë policinë në numrat 92 dhe 192.

Raporto krimin