Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Informacione

Informacione

NJOFTIM PËR MEDIA

Pejë, 27 shkurt 2020 Me datën 27.02.2020 rreth orës 01:27, Policia e Kosovës Drejtoria Rajonale e Policisë në…

Me Shumë>

Ministri Agim Veliu vizitoi Policinë ...

Ministri i Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, z.Agim Veliu, ka vizituar Policinë e Kosovës. Me këtë rast,…

Me Shumë>

Arrestohet një person i dyshuar për ...

Pejë, 25 shkurt 2020 Me datën 11.02.2020, rreth orës 19:50, Policia e Kosovës është njoftuar nga viktima mashkull…

Me Shumë>

Arrestohen dy persona të dyshuar për...

Pejë, 24 shkurt 2020 Në Stacionin Policor në Istog, me datën 21.02.2020, është paraqitur një rast ‘vjedhje’ nga…

Me Shumë>

Informacion lidhur me gjendjen shënde...

Prishtinë, 21 shkurt 2020   Referuar informacioneve zyrtare në kuadër të Policisë së Kosovës (PK), numri i zyrtarëve me…

Me Shumë>

Policia e Kosovës, arreston tre të d...

Prishtinë, më 20 shkurt 2020 Policia e Kosovës, Drejtoria për Hetimin e Krimit të Organizuar – Sektori për…

Me Shumë>

Biografia

Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës

Rashit Qalaj

Statstikat e përgjithshme: 2020-02-25
11
Aksidentet Fatale
25
Aksidentet Me te Lenduar
1621
Aksidentet Pa te Lenduar
22
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
12
Arrestime
0
Ne Mbajtje