Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Informacione

Informacione

Policia e Kosovës dhe Shoqata e Grave...

Prishtinë, 10 mars 2020 Policia e Kosovës në partneritet me Shoqatën e Grave të Policisë së Kosovës ishte…

Me Shumë>

Njoftim për media

Policia e Kosovës së bashku me Shoqatën e Grave në Policinë e Kosovës është nikoqire e konferencës ndërkombetare…

Me Shumë>

Njoftim për media

Policia e Kosovës në partneritet me Shoqatën e Grave Police të Kosovës, pas realizimit të takimeve të bordit…

Me Shumë>

Urime 8 Marsi

Policia e Kosovës gjatë realizimit të detyrave të tyre, më 8 Mars 2020, nëpër sheshe dhe në pika…

Me Shumë>

NJOFTIM PËR MEDIA

Me ftesën e Policisë së Kosovës dhe në partneritet me Shoqatën e Grave Police të Kosovës, me datën…

Me Shumë>

NJOFTIM PËR MEDIA

Policia e Kosovës në partneritet me Shoqatën e Grave tē Policisë së Kosovës sot më 7 Mars 2020…

Me Shumë>

Biografia

Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës

Rashit Qalaj

Statstikat e përgjithshme: 2020-04-02
0
Aksidentet Fatale
8
Aksidentet Me te Lenduar
21
Aksidentet Pa te Lenduar
75
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
21
Arrestime
12
Ne Mbajtje