Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Informacione

Informacione

NJOFTIM PËR MEDIA

Ju informojmë se me ftesën e Policisë së Kosovës dhe në partneritet me Shoqatën e Grave Police të…

Me Shumë>

Policia e Kosovës ka realizuar një o...

Prishtinë, 6 mars 2020 Sot me datën 6.3.2020 rreth orës 09:00 Policia e Kosovës, në këtë rast Departamenti…

Me Shumë>

Njoftim për media

Prishtinë, 02 mars 2020 Rreth orës 11:30, nga njësite policore të stacionit ‘Qendra’, janë shoqëruar  katër  persona, për…

Me Shumë>

Arrestohet një person i dyshuar për ...

Vushtrri, 29 shkurt 2020 Me datën 29.02.2020, rreth orës 23:00, Policia në Vushtrri është njoftuar nga viktima mashkull…

Me Shumë>

Policia e Kosovës brënda 24 orëve t...

Prishtinë, 1 mars 2020 Policia e Kosovës, konkretisht hetuesit e Drejtorisë Kundër Trafikimit me Narkotikë, me datën 29…

Me Shumë>

Policia e Kosovës në zbatim të Plan...

Policia e Kosovës, në zbatim të Planit Vjetor të Punës, pos të tjerave realizon edhe inspektime të rregullta…

Me Shumë>

Biografia

Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës

Rashit Qalaj

Statstikat e përgjithshme: 2020-04-02
0
Aksidentet Fatale
8
Aksidentet Me te Lenduar
21
Aksidentet Pa te Lenduar
75
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
21
Arrestime
12
Ne Mbajtje