Kontakto Policinë e Kosovës:


Adresa: Rruga: "Luan Haradinaj" p.n. 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës 

Nga telefonia fikse dhe mobile: 192 ose 038 550 999

Të gjitha thirrjet në numrin 080019999 janë anonime, pa pagesë dhe konfidenciale.


Ju mund të dërgoni informatat e juaja edhe në adresën elektronike info@kosovopolice.com

Na ndiqni në Facebook
Së bashku për një Kosovë më të sigurt.

Raporto krimin