Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Drejtoria Rajonale Mitrovicë-Jugu

Drejtoria Rajonale Mitrovicë Jugu

Kjo drejtori ka zonë të përgjegjësisë rreth 1050 km2, me numër të banorëve 192600 banorë dhe mbulon territorin e tri komunave: Mitrovicë e Jugut, Skenderaj dhe Vushtrri. Në kuadër të DRP-Mitrovicë operojnë tri stacione policore: stacioni policor Mitrovicë Jugu, Vushtrri dhe Skenderaj ndërsa tre nënstacione policore janë në: Syriganë, Frashër dhe Prelluzhë.

Lajmet

Biografia

Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës

Rashit Qalaj

Statstikat e përgjithshme: 2020-05-31
0
Aksidentet Fatale
9
Aksidentet Me te Lenduar
18
Aksidentet Pa te Lenduar
957
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
12
Arrestime
7
Ne Mbajtje