Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Policia e Kosovës arrestoi tre persona të dyshuar, prej tyre dy persona zyrtarë  |   Uhapšeno jedno lice osumnjičeno za nekoliko krivična dela  |   Sekretari i MPB-së dhe drejtori i Policisë po marrin pjesë në takimin Rajonal të BE-së  |   Njoftim – Ceremonia e varrimit të zyrtarit policor Sami THAQI  |   Arrestohen tre (3) persona të dyshuar për vepra penale dhe konfiskohen dëshmi relevante gjatë operacioneve të bastisjes në tri lokacione  |   Kërkohet personi i dyshuar  |   Arrestohet një person i dyshuar për “falsifikim të parasë” si dhe sekuestrohen para dhe materiale të tjera  |   Kryeministri në detyrë z.Haradinaj vizitoi Policinë e Kosovës  |   Me datën 27.12.2019, drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Rashit Qalaj, së bashku me ministrin e Punëve të Brendshme në detyrë z. Ekrem Mustafa, menaxhmentin e lartë të PK-s&euml  |   Policia e Kosovës mbajti ceremoninë e fund vitit  |  
Shefi i Misionit të OSBE-së në Kosovë, Ambasadori Jan Braathu i cili ishte i shoqëruar nga stafi i tij, u prit në një takim zyrtar nga Drejtori i Përgjithshëm i PK-së z.Rashit Qalaj.
Drejtori i Përgjithshëm i PK-së z. Rashit Qalaj priti ambasadorin amerikan z. Philip S. Kosnett i cili mori pjesë në hapjen e trajnimit dy ditor i cili mbahet në Policinë e Kosovës.
Policia e Kosovës lanson fushatën ‘Të gjithë jemi këmbësorë’.
Me 27.05.2019 drejtori Qalaj priti në një takim CSSP – Qendra e Berlinit për Ndërmjetësim Integrues (Berlin Center for Integrative Mediation) është një OJQ e regjistruar në Gjermani.
Drejtori i Përgjthshëm i Policisë së Kosovës, z. Rashit Qalaj priti në një takim lamtumirës Drejtoreshën e INL, znj Tracy Whittington.
Shefi i Misionit të OSBE-së në Kosovë, Ambasadori Jan Braathu i cili ishte i shoqëruar nga stafi i tij, u prit në një takim zyrtar nga Drejtori i Përgjithshëm i PK-së z.Rashit Qalaj.
Drejtori i Përgjithshëm i PK-së z. Rashit Qalaj priti ambasadorin amerikan z. Philip S. Kosnett i cili mori pjesë në hapjen e trajnimit dy ditor i cili mbahet në Policinë e Kosovës.
Policia e Kosovës lanson fushatën ‘Të gjithë jemi këmbësorë’.
Me 27.05.2019 drejtori Qalaj priti në një takim CSSP – Qendra e Berlinit për Ndërmjetësim Integrues (Berlin Center for Integrative Mediation) është një OJQ e regjistruar në Gjermani.
Drejtori i Përgjthshëm i Policisë së Kosovës, z. Rashit Qalaj priti në një takim lamtumirës Drejtoreshën e INL, znj Tracy Whittington.

Shërbimet

Policia e Kosovës tash e një kohë ka lansuar platformën online të kontrollimit të gjobave në trafik. Ky shërbim bëhet për t’u informuar në kohë reale mbi statusin e gjobave për secilin shofer.

Lajmëroni çdo krim që dëmton shoqërinë tonë dhe juve.

Ne do të ndërmarrim veprime ligjore dhe identiteti juaj do të jetë konfidencial.

Interneti është i rëndësishëm por krimet kibernetike po rrezikojnë shoqëritë dhe bizneset kudo në botë. Kini kujdes!
Lajmëroni me kohë Policinë e Kosovës!

Personat e tillë kanë kryer krime dhe janë të rrezikshëm për secilin. Ndani çdo informatë lidhur me këta persona me Policinë e Kosovës.

Kontribuoni edhe ju për vetëdijesim më të madh dhe parandalim të krimeve bashkë me Policinë e Kosovës.

Objektivat tona janë të përcaktuara qartë. Planet e veprimit dhe strategjia jonë janë për një të ardhme të qetë, të sigurt dhe pa brenga për të gjithë qytetarët pa dallim.

Foto Galeri

Video Galeri

Fushatat vetëdijesuese

Statstikat e përgjithshme: 2019-12-11
0
Aksidentet Fatale
25
Aksidentet Me te Lenduar
26
Aksidentet Pa te Lenduar
941
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
28
Arrestime
13
Ne Mbajtje