Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Marrëveshjet ndërkombëtare të bashkëpunimit policor

Marrëveshjet ndërkombëtare të bashkëpunimit policor

Marrëveshjet ndërkombëtare të bashkëpunimit policor me Shqipërinë

Marrëveshjet ndërkombëtare të bashkëpunimit policor me Austrinë

Marrëveshjet ndërkombëtare të bashkëpunimit policor me Bullgarinë

Marrëveshjet ndërkombëtare të bashkëpunimit policor me Finlandën

Marrëveshjet ndërkombëtare të bashkëpunimit policor me Francën

Marrëveshjet ndërkombëtare të bashkëpunimit policor me Gjermaninë

Marrëveshjet ndërkombëtare të bashkëpunimit policor me Hungarinë

Marrëveshjet ndërkombëtare të bashkëpunimit policor me Italinë

Marrëveshjet ndërkombëtare të bashkëpunimit policor me Kroacinë

Marrëveshjet ndërkombëtare të bashkëpunimit policor me Lituaninë

Marrëveshjet ndërkombëtare të bashkëpunimit policor me Malin e ZI

Marrëveshjet ndërkombëtare të bashkëpunimit policor me Maqedoninë

Marrëveshjet ndërkombëtare të bashkëpunimit policor me Slloveninë

Marrëveshjet ndërkombëtare të bashkëpunimit policor me Suedinë

Marrëveshjet ndërkombëtare të bashkëpunimit policor me Turqinë

Marrëveshjet ndërkombëtare të bashkëpunimit policor me Uellsin Jugor

Marrëveshjet ndërkombëtare të bashkëpunimit policor me Zvicrën

Marrëveshje në mes të Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Këshillit Federal të Zvicsës për bashkëpunim policor në luftimin e krimit

Memorandum mirëkuptimi në mes të Policisë së Kosovës dhe Fondacionit Zviceran në Kosovë TERRE DES HOMMES për mbështetje dhe bashkëpunim

Marrëveshjet ndërkombëtare të bashkëpunimit policor me Bashkimin Evropian

Biografia

Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Republikës së Kosovës

Z. Gazmend HOXHA

https://www.facebook.com/KosovoPolice
Statstikat e përgjithshme: 2024-06-03
0
Aksidentet Fatale
21
Aksidentet Me te Lenduar
31
Aksidentet Pa te Lenduar
1521
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
11
Arrestime
03
Ne Mbajtje