Letër falënderimet nga personalitete dhe institucione për Policinë e Kosovës

Falenderim nga Federata e Basketbollit të R. së KosovësLetër FalënderueseLeter falënderim për Policinë e Kosovës nga F.C. Prishtina LETËR VLERËSIMI PËR POLICINË E KOSOVËS, NJËSIA SPECIALE OPERATIVE, PRISHTINALeter mirenjohje pranuar nga EULEX-i për Policin e KosovësLETËR VLERËSIMI PËR POLICINË E KOSOVËS, NJËSIA SPECIALE OPERATIVE, PRISHTINAFalënderim për Policinë e Kosovës nga Handicapped And Disabled People of KosovaLetër falenderim nga European Union, për Drejtorin e PK-së, z. Shpend MaxhuniMinistria e Kulturës – Departamenti i Rinisë, Mirënjohje për PK-nëMesazh urimi nga Drejtori i Policisë se Shtetit ShqiptarLëvizja ‘Fol’, QPA, dhe YIHR, mirënjohje për PK-në

Raporto krimin