Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

KOMUNIKATË E PËRBASHKËT NGA PROKURORIA SPECIALE DHE POLICIA E KOSOVËS  |   Policia e Kosovës viziton banorët që deklaruan se kanë mbetur të ngujuar në Stankaj të Rugovës  |   Arrestohet një person i dyshuar për veprën penale “lëndim i lehtë trupor”  |   Zyrtarët e Policisë Kufitare trajnohen në “Shkathtësitë Malore” nga KFOR-i Amerikan  |   Projekti ‘Parandalimi i dhunës në familje’  |   Aktivitetet e policisë gjatë muajit nëntor 2021  |   Arrestohet një person për kanosje  |   Njësitë e antidrogës së Policisë së Kosovës në rajone të ndryshme të vendit kanë vë në pranga disa persona të dyshuar dhe gjatë operacioneve policore janë konfiskuar rreth 16 kilogram drogë dhe dëshmi tjera relevante  |   NJOFTIM PËR MEDIA  |   Arrestohet një person i dyshuar për vrasje në tentativë  |  
Sot, më 30.11.2021, në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme, Policia e Kosovës ka pranuar një donacion me pajisje nga Ambasada Amerikane në Kosovë, gjegjësisht INL (Byroja Ndërkombëtare për Narkotikë dhe Zbatim të Ligjit- Ambasada Amerikane në Kosovë) në koordinim me DOJ-ICITAP. Pranim-dorëzimi i donacionit u nënshkrua nga Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Samedin Mehmeti si dhe z. Shawn Waddoups Drejtor i INL.
Sot, më 5 nëntor 2021, u certifikuan 23 hetues policorë të Policisë së Kosovës, të cilët ndoqën trajnimin e mbështetur nga Ambasada Amerikane/ICITAP-Departamenti i Drejtësisë së SHBA-ve, në bashkëpunim me Byronë Federale të Hetimeve (FBI) për “Menaxhimin e vendit të ngjarjes dhe grumbullimin e dëshmive”.
Drejtori i përgjithshëm i PK-së z. Samedin Mehmeti, më 04.11.2021, në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshëm të PK-së, priti në takim Drejtorin e Përgjithshëm të Administratës Tatimore të Kosovës Ilir Murtezaj. Në këtë takim u diskutuan çështje të ndryshme të interesit të përbashkët, përfshirë bashkëpunimin ndërinstitucional mes këtyre dy institucioneve.
Drejtori i përgjithshëm i PK-së z. Samedin Mehmeti, më 04.11.2021, në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshëm të PK-së, priti në takim Shefin e Stafit të KFOR-it, Gjeneralin Maier. Në këtë takim u diskutuan çështje të ndryshme që lidhen me sigurinë dhe bashkëpunimin ndërinstitucionale mes PK-së dhe KFOR-it, bashkëpunim ky i cili ka qenë dhe do të vazhdojë të jetë prioritet edhe në të ardhmen në të mirë të sigurisë së përgjithshme.
Sot më 28.10.2021, në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Kosovës në Prishtinë, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Samedin Mehmeti me stafin menaxherial priti për vizitë një delegacion të Policisë Federale të Kufirit të Gjermanisë
Sot, me 28 tetor Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z.Samedin Mehmeti ka pritur në takim zyrtar komandantin KFOR-it gjeneral z.Ferenc Kajari. Në takimin i cili ishte i karakterit njoftues u diskutuan tema të rëndësishme që ndërlidhen me fushen e sigurisë  përfshirë angazhimet në ruajtjen e rendit dhe qetësisë publike. Takimi rezultoi me gatishmërin e vazhdimit  të bashkëpunimit në fusha të ndryshme me interes të ndërsjellët.
Sot, në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Kosovës ishte për një vizitë zyrtare zëvendës ambasadori britanez z.Jacob Webber, i cili u prit në takim nga drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Samedin Mehmeti.
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Samedin Mehmeti me bashkëpunëtor, priten në takim zyrtar përfaqësuesit e Komisionit Parlamentar për Siguri dhe Mbrojtje, me të cilët diskutuan tema të ndryshme që ndërlidhen me interes të sigurisë dhe bashkëpunimit ndërinstitucional.
Më 21 tetor 2021, Ministri i Punëve të Brendshme z. Xhelal Sveçla, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë z Samedin Mehmeti dhe Shefi i njësisë për trajtimin e materieve eksploduese z. Muhamet Rushiti, qëndruan në vizitë disa ditore në Paris të Francës.
Diplomoi gjenerata e 56-të e kadetëve policorë të Policisë së Kosovës
Sot, më 30.11.2021, në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme, Policia e Kosovës ka pranuar një donacion me pajisje nga Ambasada Amerikane në Kosovë, gjegjësisht INL (Byroja Ndërkombëtare për Narkotikë dhe Zbatim të Ligjit- Ambasada Amerikane në Kosovë) në koordinim me DOJ-ICITAP. Pranim-dorëzimi i donacionit u nënshkrua nga Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Samedin Mehmeti si dhe z. Shawn Waddoups Drejtor i INL.
Sot, më 5 nëntor 2021, u certifikuan 23 hetues policorë të Policisë së Kosovës, të cilët ndoqën trajnimin e mbështetur nga Ambasada Amerikane/ICITAP-Departamenti i Drejtësisë së SHBA-ve, në bashkëpunim me Byronë Federale të Hetimeve (FBI) për “Menaxhimin e vendit të ngjarjes dhe grumbullimin e dëshmive”.
Drejtori i përgjithshëm i PK-së z. Samedin Mehmeti, më 04.11.2021, në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshëm të PK-së, priti në takim Drejtorin e Përgjithshëm të Administratës Tatimore të Kosovës Ilir Murtezaj. Në këtë takim u diskutuan çështje të ndryshme të interesit të përbashkët, përfshirë bashkëpunimin ndërinstitucional mes këtyre dy institucioneve.
Drejtori i përgjithshëm i PK-së z. Samedin Mehmeti, më 04.11.2021, në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshëm të PK-së, priti në takim Shefin e Stafit të KFOR-it, Gjeneralin Maier. Në këtë takim u diskutuan çështje të ndryshme që lidhen me sigurinë dhe bashkëpunimin ndërinstitucionale mes PK-së dhe KFOR-it, bashkëpunim ky i cili ka qenë dhe do të vazhdojë të jetë prioritet edhe në të ardhmen në të mirë të sigurisë së përgjithshme.
Sot më 28.10.2021, në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Kosovës në Prishtinë, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Samedin Mehmeti me stafin menaxherial priti për vizitë një delegacion të Policisë Federale të Kufirit të Gjermanisë
Sot, me 28 tetor Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z.Samedin Mehmeti ka pritur në takim zyrtar komandantin KFOR-it gjeneral z.Ferenc Kajari. Në takimin i cili ishte i karakterit njoftues u diskutuan tema të rëndësishme që ndërlidhen me fushen e sigurisë  përfshirë angazhimet në ruajtjen e rendit dhe qetësisë publike. Takimi rezultoi me gatishmërin e vazhdimit  të bashkëpunimit në fusha të ndryshme me interes të ndërsjellët.
Sot, në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Kosovës ishte për një vizitë zyrtare zëvendës ambasadori britanez z.Jacob Webber, i cili u prit në takim nga drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Samedin Mehmeti.
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Samedin Mehmeti me bashkëpunëtor, priten në takim zyrtar përfaqësuesit e Komisionit Parlamentar për Siguri dhe Mbrojtje, me të cilët diskutuan tema të ndryshme që ndërlidhen me interes të sigurisë dhe bashkëpunimit ndërinstitucional.
Më 21 tetor 2021, Ministri i Punëve të Brendshme z. Xhelal Sveçla, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë z Samedin Mehmeti dhe Shefi i njësisë për trajtimin e materieve eksploduese z. Muhamet Rushiti, qëndruan në vizitë disa ditore në Paris të Francës.
Diplomoi gjenerata e 56-të e kadetëve policorë të Policisë së Kosovës

Shërbimet

Policia e Kosovës tash e një kohë ka lansuar platformën online të kontrollimit të gjobave në trafik. Ky shërbim bëhet për t’u informuar në kohë reale mbi statusin e gjobave për secilin shofer.

Lajmëroni çdo krim që dëmton shoqërinë tonë dhe juve.

Ne do të ndërmarrim veprime ligjore dhe identiteti juaj do të jetë konfidencial.

Interneti është i rëndësishëm por krimet kibernetike po rrezikojnë shoqëritë dhe bizneset kudo në botë. Kini kujdes!
Lajmëroni me kohë Policinë e Kosovës!

Personat e tillë kanë kryer krime dhe janë të rrezikshëm për secilin. Ndani çdo informatë lidhur me këta persona me Policinë e Kosovës.

Kontribuoni edhe ju për vetëdijesim më të madh dhe parandalim të krimeve bashkë me Policinë e Kosovës.

Objektivat tona janë të përcaktuara qartë. Planet e veprimit dhe strategjia jonë janë për një të ardhme të qetë, të sigurt dhe pa brenga për të gjithë qytetarët pa dallim.

Foto Galeri

Video Galeri

Fushatat vetëdijesuese

Statstikat e përgjithshme: 2021-11-22
1
Aksidentet Fatale
21
Aksidentet Me te Lenduar
19
Aksidentet Pa te Lenduar
1178
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
17
Arrestime
11
Ne Mbajtje