Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Raporto krimin

Kontakto Policinë e Kosovës

> Adresa: Rruga: “Luan Haradinaj” p.n. 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës > Nga telefonia fikse dhe mobile: 192 ose 038 550 999 Të gjitha thirrjet në numrin 080019999 janë anonime, pa pagesë dhe konfidenciale. > Ju mund të dërgoni informatat e juaja edhe në adresën elektronike [email protected] > Na ndiqni në Facebook dhe Twitter > Së bashku për një Kosovë më të sigurt. > www.kosovopolice.com > www.facebook.com/KosovoPolice > twitter.com/Kosovo_Police > [email protected] > Aplikacioni lajmëro Policinë

Biografia

Ushtrues detyre i Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës

 

Z. Fehmi HOTI

https://www.facebook.com/KosovoPolice
Statstikat e përgjithshme: 2023-01-27
0
Aksidentet Fatale
24
Aksidentet Me te Lenduar
20
Aksidentet Pa te Lenduar
1739
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
27
Arrestime
13
Ne Mbajtje