Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Sot, më 20.01.2021, në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Kosovës, është mbajtur një takim virtual me partnerët strategjikë të Policisë. Ky takim u realizua me qëllim koordinimin  dhe mbështetjen partnerëve në projekte të identifikuara, si dhe në përcaktimin e aktiviteteve me prioritet për Policinë e Kosovës.
Me këtë rast, drejtori i përgjithshëm i falënderoi  miqtë dhe partnerët e Policisë të cilët na kanë mbështetur përgjatë të gjitha fazave të zhvillimit të organizatës sonë.
Policia e Kosovës do të vazhdojë bashkëpunimin me partnerët në  ndërtimin e kapaciteteve dhe ofrimin e shërbimeve policore në mënyrë të përgjegjshme, transparente dhe efikase.
Statstikat e përgjithshme: 2021-02-23
1
Aksidentet Fatale
14
Aksidentet Me te Lenduar
42
Aksidentet Pa te Lenduar
1314
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
35
Arrestime
24
Ne Mbajtje