Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Arrestohen dy persona të dyshuar për disa vjedhje të rënda

Sot nga Njësiti i Hetimeve të Përgjithshme – Prishtinë, në aksione të ndara janë arrestuar dy persona të dyshuar për disa vjedhje të rënda që kanë ndodhur në Austri.
Rastet kanë ndodhur në periudha të ndryshme kohore,(dhjetor 2022- janar 2023).
Puna e hetuesve rajonal, është finalizuar sot , ku pas marrjes së disa veprimeve operative në koordinim me Prokurorinë, Gjykatën themelore dhe hetuesit nga Republika e Austrisë, kanë arrestuar dy personat e dyshuar:
– L.B . mashkull, 31 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës dhe
– I. V mashkull, 27 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës.
Pjesë e aksioneve ka qenë edhe kontrolli i katër lokacioneve, ku nga hetuesit janë gjetë dhe sekuestruar:
– stoli ari
-156 fishekë
-2 automjete etj.
Personat e dyshuar pas intervistimit, me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje, ndërkohë që hetuesit janë në kërkim të personit të tretë të dyshuar i cili tash më është i identifikuar.
Statstikat e përgjithshme: 2023-11-22
0
Aksidentet Fatale
21
Aksidentet Me te Lenduar
40
Aksidentet Pa te Lenduar
1233
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
9
Arrestime
8
Ne Mbajtje