Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Arrestohen dy persona të dyshuar për veprën penale ‘Lëndim i rëndë trupor’

Vushtrri, 20 mars 2023
Policia në Vushtrri ka arrestuar dy persona të dyshuar për veprën penal “Lëndim i rëndë trupor.
Arrestimi i të dyshuarit është bërë mbi dyshim të arsyeshme, ku pas një mosmarrëveshje dy të dyshuarit kanë sulmuar fizikisht viktimën mashkull/kosovar i cili ka kërkuar tretman mjekësor.
Pas intervistimit, dy të dyshuarve, me vendim të prokurorit u është caktuar masa e ndalimit policor.
Ndaj tyre janë duke u zhvilluar hetime ne drejtim të veprave penale “Lëndim i rëndë trupor “ dhe “ Asgjësim dëmtim i pasurisë”.
Statstikat e përgjithshme: 2023-08-05
1
Aksidentet Fatale
28
Aksidentet Me te Lenduar
22
Aksidentet Pa te Lenduar
1354
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
29
Arrestime
24
Ne Mbajtje