Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Arrestohen dy persona të kërkuar me urdhëresë të Gjykatës

Mitrovicë, 17 mars 2023
Dje nga ana e njësiteve te Stacioneve Policore: Vushtrri dhe Mitrovicë Jug, janë arrestuar dy persona të dyshuare, të cilët kërkoheshin me urdhëresë të gjykatës.
Personit i parë i dyshuar, E .F., 55 vjeçar, shtetas i Republikës së Kosovës, kishte një urdhëresë aktive të lëshuar nga gjykata për veprën penale “Përdorim i armës apo mjetit te rrezikshëm”.
Personi i dytë i dyshuar, M. Xh., 64 vjeçar, shtetas i Republikës së Kosovës, kishte një urdhërese aktive të lëshuar nga gjykata për veprën penale “Vjedhje e shërbimeve”.
Pas përfundimit të procedurave të nevojshme policore, personi i parë i dyshuar është dërguar në vuajtje të dënimit për një vit (12 muaj), kurse personi i dyte i dyshuar pasi që dënimi ka qenë i zëvendësuar ka paguar gjobën dhe i njëjti është liruar .

Biografia

Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Republikës së Kosovës

z. Gazmend HOXHA

https://www.facebook.com/KosovoPolice
Statstikat e përgjithshme: 2023-03-28
0
Aksidentet Fatale
19
Aksidentet Me te Lenduar
37
Aksidentet Pa te Lenduar
1864
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
33
Arrestime
21
Ne Mbajtje