Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Arrestohen edhe dy persona për veprën penale-Grabitje

Si rezultat i hetimeve të Hetuesve Rajonal DRP Mitrovicë Jug, me datë 07.06.2024, kanë arritur që ti arrestojnë dy të dyshuar të përfshirë në rastin e grabitjes në Vushtrrisë.
Mbi dyshime të bazuara dhe provave të siguruara me datën 07.06.2024, hetuesit rajonal kanë arritur ti identifikojnë dhe ti arrestojnë edhe dy personat të dyshuar.
Personat e dyshuar T.P. 23 vjeçar dhe E.P. 17 vjeçar, janë intervistuar në prani të avokatit dhe me vendim të prokurorit, të dy të dyshuarve në fjalë ju është caktuar masa e ndalimit policor.
Statstikat e përgjithshme: 2024-06-03
0
Aksidentet Fatale
21
Aksidentet Me te Lenduar
31
Aksidentet Pa te Lenduar
1521
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
11
Arrestime
03
Ne Mbajtje