Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Arrestohen katër persona të dyshuar për vjedhje

Sot nga njësite policore të stacionit të Podujevës, në fshatin Lupç, janë arrestuar në flagrancë katër persona të dyshuar për vjedhje.
Rasi ka ndodhë në magjistralen Prishtinë -Podujevë, ku personat e dyshuar nga eskavatorët (që po kryejnë punimet në atë zonë), kanë arrit të marrin sasi të ndryshme të derivateve.
Personat e dyshuar (tre nga ta të mitur), me vendim prokurorit të shtetit janë dërguar në mbajtje, dhe ndaj tyre është iniciuar procedurë për veprën vjedhje.
Statstikat e përgjithshme: 2023-09-14
0
Aksidentet Fatale
25
Aksidentet Me te Lenduar
49
Aksidentet Pa te Lenduar
2282
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
10
Arrestime
9
Ne Mbajtje