Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Arrestohen një i dyshuar për veprën ‘Dhunim’

Prizren, 18 Nëntor 2022
Me date 17.11.2022, në orët e vona, një e mitur është raportuar si e zhdukur nga familjarët e saj.
Me datë 18.11.2022, ne mëngjes e mitura paraqitet ne shkollë, nga familjarët njoftohet policia se vajza e raportuar si e zhdukur është paraqitë në shkollë.
E mitura (13 vjeç) në polici ka deklaruar se gjate kohës sa ka qene e zhdukur (një natë) ka qëndruar në shoqërim me një person të moshës madhore (19 Vjeç) me te cilin kanë pas lidhje intime, marrëdhëniet intime me personat nën moshën 16 vjeç është vepër penale , një veprim I tillë I plotëson elementet e veprës penale “ Dhunimi”, andaj policia menjëherë ka filluar veprimet , e kane identifikuar dhe arrestuar të dyshimtin H.B. /19 vjeç.
I dyshuari pas shoqërimit në polici dhe në prezence të avokatit mbrojtës të caktuar sipas detyrës zyrtare ka konfirmuar pohimet e viktimës që ka pas lidhje intime me viktimën.
Me urdhër të Prokurorit kujdestar rasti cilësohet Dhunim.
I dyshuari me vendim të Prokurorit kujdestar ndalohet në ndalim policor për 48 ore.

Biografia

Ushtrues detyre i Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës

Z. Fehmi HOTI

https://www.facebook.com/KosovoPolice
Statstikat e përgjithshme: 2022-07-12
1
Aksidentet Fatale
17
Aksidentet Me te Lenduar
34
Aksidentet Pa te Lenduar
1740
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
32
Arrestime
25
Ne Mbajtje