Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Arrestohet i dyshuari për veprën penale “Kanosje”

Prizren, 07 Shkurt 2024
Sektorit i Hetimeve Rajonale në Prizren, pas pranimit të informatës për një rast” te veprës penale ,,KANOSJE” ,reagimi policor ka qen i menjëhershëm nga ana e hetuesve policor lidhur me rastin ku sot me 07.02.2024, kane arritur ta lokalizojnë vende ndodhjen dhe te arrestojnë te dyshuarin: A D viti i lindjes 1976 m/sh/k , i cili e nëpërmes rrjeteve sociale kishte kanosur gjyqtaren.
I njëjti është shoqëruar në Sektorin e Hetimeve Rajonale në Prizren ku është intervistuar në prezencë të avokatit mbrojtës ku i njëjti ka pranuar se ka kanos gjyqtaren nëpërmes rrjeteve sociale për arsye se e njëjta e kishte dënuar me herët për një rast tjetër.
Te gjitha këto veprimet janë ndërmarr në koordinim me Prokurorin kujdestar.
Në konsultim me Prokuroren e rastit i dyshuari është dërguar për ndalim policor për 48 orë.
Rasti është duke u hetuar.
Statstikat e përgjithshme: 2024-06-03
0
Aksidentet Fatale
21
Aksidentet Me te Lenduar
31
Aksidentet Pa te Lenduar
1521
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
11
Arrestime
03
Ne Mbajtje