Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Arrestohet i dyshuari për vjedhje të rënda

Prizren, 25 shtator 2023
Njësiti i hetimeve të Stacionit Policor Prizren me datën 24.09.2023 përmes rrugëve operative ka arritur që të lokalizoj dhe arrestoj të dyshuarin F.M. (viti i lindjes 1997, mashkull kosovar shqiptar).
Arrestimi i tij është bërë me dyshimin se i njëjti ka qenë i përfshirë në një rast vjedhje e rënda i ndodhura me datën 22.09.2023, me të cilin rast nga një kioskë në qytetin e Prizrenit ishin vjedhur gjësende dhe një shumë e parave të gatshme. I njëjti është intervistuar në prani të avokatit mbrojtës.
Në lidhje me rastin është njoftuar prokurori i shtetit i cili ndaj tij prokurori i shtetit ka lëshuar masën e ndalimit për 48 orë. Rasti vazhdon të hetohet.
Statstikat e përgjithshme: 2023-11-22
0
Aksidentet Fatale
21
Aksidentet Me te Lenduar
40
Aksidentet Pa te Lenduar
1233
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
9
Arrestime
8
Ne Mbajtje