Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Arrestohet njё person i dyshuar pёr “Mbajtje nё pronёsi, kontroll apo posedim i paautorizuar i armёs dhe Përdorim i armёs apo mjetit tё rrezikshëm

Pejë, 29 mars 2024
Drejtoria Rajonale e Policisё nё Pejё, Stacioni Policor Pejё, më datë 29 mars 2024 rreth orës 09:00, ka pranuar njё informacion se me datё 23.03.2024 rreth orёs 17:00, nё fshatin Vitomiricё njё person i dyshuar kishtё shtёnё me armё zjarri.
Njёsiti i hetimeve pranё Stacionit Policor nё Pejё, ka ndёrmarrё veprime hetimore ёshtё arritur qё tё gjinden dy (2) gёzhoja ne vendin e ngjarjёs, e mё pas edhe personi i dyshuar ёshtё arrestuar dhe nё veturën e tij janё gjetur dhe sekuestruar:
• Njё (1) armё (pistoletё) e tipit M57 kal: 7.62mm
• Dy (2) gёzhoja kal: 7.62X 25mm
I dyshuari pas intervistimit nga hetuesit, me vendim tё Prokurorit tё shtetit rasti shkon nё procedurё te rregullt.
Statstikat e përgjithshme: 2024-05-17
0
Aksidentet Fatale
27
Aksidentet Me te Lenduar
36
Aksidentet Pa te Lenduar
1960
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
21
Arrestime
17
Ne Mbajtje