Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Arrestohet një person i dyshuar për disa vepra penale të vjedhjeve

Mitrovicë, 5 nëntor 2020

Hetuesit policorë në kuadër të Stacionit Policor në Mitrovicë, në vazhdën e hetimeve për zbardhjen e veprave penale, kanë arritur të identifikojnë dhe të arrestojnë një person të dyshuar për përfshirje në shtatë (7) raste të ndryshme të veprave panele ‘vjedhjeve të rënda’, raste këto të raportuara në dy muajt e fundit, ku cak i këtyre vjedhjeve ishin pjesë të veturave (katalizatorë).

Mbi dyshimet e ngritura dhe provat e siguruara, hetuesit policorë me datën 5 nëntor 2020, në Mitrovicë, kanë arrestuar të dyshuarin F. B., 18 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës, pasi i njëjti dyshohet që në lokacione të ndryshme në Mitrovicë ka kryer veprat penale.

Në cilësi të provave materiale tek i dyshuari janë gjetur dhe janë sekuestruar disa nga katalizatorët e vjedhur.

Pas procedurave intervistuese, nga ana e prokurorit të rastit të dyshuarit i është caktuar masa e ndalimit policor.

Statstikat e përgjithshme: 2021-01-26
0
Aksidentet Fatale
20
Aksidentet Me te Lenduar
37
Aksidentet Pa te Lenduar
1081
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
13
Arrestime
7
Ne Mbajtje