Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Arrestohet një person i dyshuar për “krime lufte kundër popullatës civile” në Kosovë – Uhapšeno jedno lice osumnjičeno za “ratni zločin protiv civilnog stanovništva” na Kosovu

Arrestohet një person i dyshuar për “krime lufte kundër popullatës civile” në Kosovë
Prishtinë, më 18 nëntor 2023
Në vazhdën e hetimit të krimeve të luftës, Policia e Kosovës në këtë rast Departamenti i Policisë Kufitare në bashkëpunim me hetuesit policorë nga Drejtoria për Hetimin e Krimeve të Luftës, kanë ndaluar personin e dyshuar mashkull/serb (S.N.) viti i lindjes 1964 në komunën e Vushtrrisë, në cilësinë e personit të dyshuar për krime lufte.
I njëjti është ndaluar sot, më 18.11.2023, në Jarinje, pasi dyshohet për veprën penale “Krime lufte kundër popullatës civile” të kryer gjatë viteve 1998-1999 në komunën e Vushtrrisë.
Personi i dyshuar është dërguar në polici dhe pritet të intervistohet në prezencë të avokatit mbrojtës, ku të gjitha procedurat e mëtejme do të ndërmerren në bashkërendim me organet e drejtësisë.
Uhapšeno jedno lice osumnjičeno za “ratni zločin protiv civilnog stanovništva” na Kosovu
Priština, 18 novembar 2023
Policija Kosova, u ovom slučaju Odeljenje granične policije, u saradnji sa policijskim istražnicima Direkcije za istragu ratnih zločina, lišila je slobode osumnjičenog muškarca /srbin (S.N.) rođen 1964. godine u opštini Vučitrn, kao lice osumnjičeno za ratne zločine.
Isti je priveden danas, 18.11.2023. godine, na Jarinju, zbog sumnje da je počinio krivično delo „Ratni zločin protiv civilnog stanovništva“ počinjeno tokom 1998-1999. godine na području opštine Vučitrn.
Osumnjičeni je upućen policiji i očekuje se da će biti saslušan u prisustvu branioca, gde će u saradnji sa pravosudnim organima biti preduzeti svi dalji postupci.
Statstikat e përgjithshme: 2024-05-17
0
Aksidentet Fatale
27
Aksidentet Me te Lenduar
36
Aksidentet Pa te Lenduar
1960
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
21
Arrestime
17
Ne Mbajtje