Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Arrestohet një person i dyshuar për vepër penale “Përdorim i armës apo mjetit të rrezikshëm”

Pejë, 20 shkurt 2024
Drejtoria Rajonale e Policisë nё Pejë, Stacionin Policor në Pejë, me datë 18.02.2024, nga viktimat është njoftuar se në rrugën “Konferenca e Bujanit” në Pejë, gjerë sa ishin në lëvizje me veturë, në drejtim të tyre ka gjuajtur me armë të zjarrit i dyshuari, i cili pastaj është larguar.
Policia menjëherë ju ka përgjigjur rastit dhe ka kryer shikimin e vendit ngjarjes, ku është gjetur një gëzhojë e ca libër 7.65 mm.
Pas një pune intensive të hetuesve me datë 19. 02. 2024 kanë identifikuar dhe arrestuar të dyshuarin:
-B. Z. i lindur me 1982.
Pas intervistimit nga hetuesit, me urdhër tё Prokurorit tё shtetit i dyshuari është ndaluar për 48- orë.
Statstikat e përgjithshme: 2024-03-18
0
Aksidentet Fatale
15
Aksidentet Me te Lenduar
26
Aksidentet Pa te Lenduar
1768
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
20
Arrestime
13
Ne Mbajtje