Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Arrestohet një person i dyshuar që transportonte municion

Mitrovicë, 12 nëntor 2020

Me datën 12 nëntor 2020 rreth orës 17:20, Policia në Mitrovicë në një pikë kontrolli gjatë kontrollit të detajuar të një veture ka gjetur dhe ka sekuestruar 1200 fishekë të armës së gjuetisë.

I dyshuari L. F. 46 vjeçar është shoqëruar në stacionin policor dhe me urdhër të gjykatës është kryer edhe bastisja e shtëpisë së personit në fjalë, ku si prova materiale janë gjetur dhe janë sekuestruar: një pistoletë Bereta, një karikator dhe 10 fishekë 9 mm.

Pas procedurave intervistuese, me urdhër të prokurorit kujdestar, të dyshuarit L. F. 46 vjeçar i është shqiptuar masa në mbajtje 48 orë dhe ndaj tij është iniciuar rasti për ‘import, eksport, furnizim, transport, prodhim, këmbim, ndërmjetësim ose shitje e paautorizuar e armëve apo materialeve plasëse’.

Statstikat e përgjithshme: 2021-01-26
0
Aksidentet Fatale
20
Aksidentet Me te Lenduar
37
Aksidentet Pa te Lenduar
1081
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
13
Arrestime
7
Ne Mbajtje