Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Arrestohet personi i kërkuar , dërgohet ne vuajtje te dënimit prej tete muajve

Prizren, 24 Nëntor 2022
Me datën e sotme 24 Nëntor 2022, rreth orës 11:40 Njësiti policor për realizimin e urdhëresave të gjykatës , ka lokalizuar dhe ka arrestuar te dyshuarin GJ. B (24 vjeçar) nga Prizreni.
I njëjti ka qene ne kërkim policor ndërsa arrestimi i tije është bere ne Rr.” Bedri Pejani “ ne baze te URDHERARREST te lëshuar nga Gjykata Themelore ne Prizren për shkak te veprës penale “ Lëndim i lehte trupor”.
Pas arrestimit të personit të kërkuar, nga njësitet përkatëse policore ai është dërguar ne Qendër te Paraburgimit ne Prishtine ne vuajtje te dënimit ne kohëzgjatje prej tete muajve .
Statstikat e përgjithshme: 2023-11-22
0
Aksidentet Fatale
21
Aksidentet Me te Lenduar
40
Aksidentet Pa te Lenduar
1233
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
9
Arrestime
8
Ne Mbajtje