Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Arrestohet personi i kërkuar me urdhëresë të Gjykatës

Viti, 24 nëntor 2022
Drejtoria Rajonale e Policisë Gjilan, Stacioni Policor Viti me datën 23.11.2022 në kuadër të planit operativ për realizim të urdhëresave gjyqësore ka arrestuar personin e kërkuar kosovar H.Z. (1993).
Ai ishte i kërkuar në bazë të dy urdhëresave të lëshuar nga Gjykata Themelore Gjilan me dënim burgimi prej njëzet e dy ditë (22) ditësh për veprat penale ‘’Vjedhje e pyllit’’ nga neni 358 i KPRK-së.
Pas përfundimit të procedurave i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit.
Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjilan do të vazhdojë me realizimin e urdhëresave ndaj personave që ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së gjykatave.
Ftojmë qytetarët të bashkëpunojnë me policinë dhe nëse kanë informacione për personat që janë të kërkuar nga organet e rendit, të njoftojnë menjëherë Stacionin më të afërt, përmes aplikacionit ,, Lajmëro Policinë ‘’, E-mail: [email protected] dhe numrat kujdestarë : 192 ; 0385045047001.

Biografia

Ushtrues detyre i Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës

Z. Fehmi HOTI

https://www.facebook.com/KosovoPolice
Statstikat e përgjithshme: 2022-07-12
1
Aksidentet Fatale
17
Aksidentet Me te Lenduar
34
Aksidentet Pa te Lenduar
1740
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
32
Arrestime
25
Ne Mbajtje